Bine ai venit in platforma de afiliere StepUP Elite

Îți mulțumim că ai decis să promovezi cu încredere acest curs

Ne dorim ca toate persoanele care promovează StepUP Elite să înțeleagă cu adevărat valorile comunității și să realizeze faptul că oferim ajutor, nu doar o oportunitate.

Înainte să începi să promovezi cursul trebuie să știi că nu ne este caracteristică metoda spam. Ne place să atragem oamenii potriviți, care sunt dedicați, vor să fie ajutați și sunt dispuși să depună munca necesară pentru a deveni un Seller de succes pe Amazon.

Aceasta este valoarea centrală a comunității noastre – ne ajutăm între noi cu integritate și respect.

Să începem cu începutul și să răspundem la cea mai arzătoare întrebare: “cât este comisionul meu ca afiliat în campania de lansare a cursului?”

Comisionul tău este de 200€ / client recomandat. În cazul persoanelor fizice se opreste echivalentul de 10% ce consta in plata impozitului obligatoriu la platile efectuate de catre o societate comerciala catre o persoana fizica conform regulamentului in vigoare din Romania. In cazul plații catre o persoana fizica, plata se va face pe baza facturii la suma intreaga a comisionelor cumulate. Plata se face la cursul BNR in Lei.

===============================================================================

Cum functioneaza?

În pagina “ Affiliate URLs” vei găsi link-urile tale unice de afiliat pe care trebuie să le trimiți persoanelor interesate de acest model de afacere. Vei putea genera linkurile tale unice de afiliat dedictate paginii de abonare pentru a primi materialul PDF gratuit, un alt link unic de afiliat ce corespunde paginii de vanzare (landing page) din momentul lansarii cursului, si inca un link pentru webinarul de prezentare a modelului de afacere

De ce exista mai multe link-uri de afiliat și  de ce este bine sa le folosesti pe toate?

Dupa cum am spus mai sus, campania noastra se va desfasura in 2 etape, etapa prelansarii in care dorim sa atragem atentia oamenilor si sa le oferim cat mai multe informatii in mod gratuit si etapa lansarii in care vom activa pagina de vanzare iar cei interesati pot cumpara cursul. 

Primul tau link de afiliat corespunde cu pagina unde o persoana se poate abona la lista noastra de email pentru a primi materialul PDF gratuit cu modelul de afacere, iar ulterior cu webinarul video.

Ultimul link va trimite catre pagina de vanzare (landing page) unde prezentam cursul si unde se poate cumpara. Toti cei care acceseaza acest link si se inscriu la curs vor fi inregistrati in contul tau de afiliat iar tu vei primi comisionul pentru fiecare din cei inscrisi.

De ce este bine sa “trimiti trafic” in pagina de abonare la email dar si in paginile intermediare?

In cazul in care cineva se inscrie pe pagina de abonare din link-ul tau de afiliat, adresa lui de email va ramane salvata in baza noastra de date alaturi de codul tau de afiliat, astfel incat daca acea persoana se decide sa cumpere mai tarziu, in etapa lansarii, de pe un LINK GENERAL(link-ul direct al paginii de vanzare, fara afiliere), sistemul va stii ca tu ai adus acea persoana in lista noastra de abonati iar comisionul va merge la tine. 

ATENTIE!: Daca o persoana se inscrie pe pagina de ABONARE utilizand link-ul tau iar ulterior cumpara cursul folosind un link al PAGINII DE VANZARE de la un alt afiliat, atunci comisionul va merge la acel afiliat. 

Rolul link-urilor unice de afiliat pentru paginile intermediare si anume cele 4 materiale video preinregistrate, este sa rescrie cookie-ul browser-ului cu codul tau unic de afiliat de fiecare data cand persoana respectiva acceseaza informatia pusa la dispozitie. Paginile intermediare vor fi deblocate treptat in perioada prelansari la un interval de 3 zile incepand cu prima zi, momentul de start al prelansarii.

Daca nu doresti sa trimiti oamenii catre pagina noastra de abonare la email este perfect in regula, iti vom pune la dispozitie toate materiale necesare ca tu sa te ocupi de informarea persoanelor tale interesate. Daca alegi sa procedezi in acest fel va trebui sa folosesti direct  link unic de afiliat care merge catre pagina de vanzare, atunci cand consideri ca audienta ta este gata sa cumpere.

Pentru toate comenzile venite de pe link-ul tau unic de afiliat,, vei primi un comision de 200€/inscris. La aceasta editie exista varianta achitarii in rate. In acest caz, prețul este de $997. Suma se achita in 3 rate egale cu contravaloarea de 400€ fiecare. In felul acesta tu vei primi comisionul in transe, in functie de cum sunt achitate ratele. Pentru fiecare rata primesti un comision in valoare de 80€. Prima rata se achita la inscriere, iar asta inseamna ca tu vei primi comisionul pentru aceasta in acelasi timp cu cel pentru comenzile achitate integral. Asadar, toti oamenii care se inscriu la curs (si platesc) folosind linkul tau unic de afiliat sunt inregistrati in numele tau, iar tu primesti comisionul de 200€. Referitor la detaliile necesare pentru plata comisionului -> dupa inceperea cursului, te vom contacta prin e-mail si iti vom cere detaliile necesare.

In cazul in care o persoana doreste sa se inscrie la curs si acceseaza link-ul tau unic de afiliat dar alege sa plateasca prin transfer bancar, confirmarea comisionului se va face manual de catre noi in decursul a cateva zile de la confirmarea platii in contul nostru bancar.

De ce folosim acest sistem?

Iti permite sa te folosesti de materialele informative create de noi*, si care educa potentialul client pentru a-i usura decizia de cumparare, in acelasi timp in care iti pastrezi avantajul ca el sa cumpere de pe linkul tau unic (incasand astfel comisionul). Cum se intampla acest lucru? Prin oferta de bonusuri pe care o creezi. Potentialul client poate primi informatii si raspunsuri de la noi, de la tine si din multe alte surse. Diferenta o va face oferta de bonusuri pe care i-o oferi. De exemplu, pe parcursul campaniei, el urmareste materialele oferite de noi, iar tu ii raspunzi la anumite intrebari mai amanuntite. Lui ii place foarte mult felul in care tu il ajuti cu raspunsuri, asa ca atunci cand se decide sa cumpere, alege sa cumpere de pe linkul tau unic de afiliat ce merge catre pagina de vanzare, pentru ca in oferta de bonusuri tu i-ai promis ca ii vei oferi sprijin pe toata durata cursului. Acesta este doar un exemplu. Oferta poate fi mult mai variata.

*Noi ne asiguram ca potentialii clienti vor primi materialele informative treptat si usor de inteles pentru un om nou venit. In urmatoarea perioada vom trimite numeroase materiale scrise si video despre oportunitatea de business si despre curs. Vom face acest lucru prin e-mail si pe Facebook. Astfel, pe langa comunicarea directa pe care o faci tu cu potentialul inscris, noi ne ocupam ca la el sa ajunga 100% informatia corecta.

Care sunt regulile afilierii?

O altă valoare foarte importantă este transparența. Vrem ca lucrurile să fie corecte și să funcționeze cât mai armonios, astfel că am implementat și câteva reguli.

 1. Orice comunicare făcută pentru a promova StepUP Elite va fi în numele tău. Trebuie să se înțeleagă că vine din partea ta, ca persoană afiliată cursului. Este interzisă folosirea paginilor de social media cu un nume care se confundă cu al nostru.
 2. Este strict interzisă promisiunea înapoierii unei părți din comisionul de afiliat persoanei care s-a înscris.
 3. O comandă efectuată de pe un alt link de afiliat NU se mai poate muta ulterior. Asigură-te că toate comenzile sunt făcute de pe link-ul tău unic. 
 4. Fiecare afiliat își asumă în totalitate responsabilitatea bonusurilor pe care le promite. Tot ce a fost promis trebuie livrat la timp și în condițiile menționate pe pagina de afiliat. Vom redirecționa către voi orice solicitare pentru bonusurile promis

 

Cum promovam cursul

Poti incepe prin a promova pagina de abonare StepUP Elite, unde, dupa completarea formularului, va primi pe e-mail un PDF gratuit. Acesta fiind primul pas din comunicarea pe care poti sa o ai inainte de lansarea webinarui.

Nu trebuie sa te limitezi la a le oferi acest material gratuit, in cazul in care observi ca sunt persoane interesate despre curs si care vor mai multe detalii, poti sa le dai detalii referitoare la curs din experienta ta.

In pagina „Creatives” vei gasi texte pentru reclame pe Facebook, newsletter si materiale grafice pe care le poti folosi in promovarea Paginii de Abonare StepUP Elite. Le poti folosi asa cum sunt, insa noi iti recomandam sa iti lasi amprenta personala pe ele. Poti sa intervii si sa le personalizezi in asa fel incat sa ti se potriveasca tie. Chiar incurajam acest lucru.

In sectiunea „Affiliate URLs” gasesti link-ul catre Pagina de Abonare StepUP deja personalizat cu codul tau de afiliat. Tot in aceeasi pagina poti genera un nou link de afiliat folosind unul din linkurile noastre ce duc catre webinar sau către pagian de prezentare a cursului.

Pagina prezentare curs: https://cursstepup.ro/prezentare/

Este foarte important ca in toata campania de promovare pe care o faci sa folosesti link-urile tale unice de afiliat pentru ca este singurul mod in care primesti comision pentru comenzile venite la recomandarea ta. 

AVANTAJELE CURSULUI Acest curs este foarte atractiv pentru aproape oricine: iti promite independenta financiara (si bunastare) cu munca mai putina, de acasa (sau de oriunde vrei tu), pentru propria ta afacere, cu propriul tau brand.

Este o alternativa excelenta la 80% dintre joburile din Romania.

DEZAVANTAJELE CURSULUI

Suna ”too good to be true”, prea bun ca sa fie adevarat. De-a lungul timpului acesta este modelul pe care l-au adoptat paginile de SCAM si SPAM, tocmai fiindca promisiunile sunt foarte atragatoare.

Oamenii nu sunt dispusi foarte usor sa isi dea banii unor necunoscuti.

STRATEGIA cea mai buna de promovare a cursului este de a genera incredere in Curs, si in acest business de reselling pe Amazon.

Cum facem asta? Prin mai multe mesaje prietenoase in care le dam informatii suplimentare. Totul intr-o maniera ne-agresiva. Trebuie sa ii lasi pe ei sa vina la tine: tu faci un pas spre ei, ei doi inspre tine.

Ne dorim doar oameni de calitate care sa aduca un plus de valoare comunitatii. Nu ne dorim sa atragem oamenii miseleste. Sa nu uitam ca focusul nostru este pe business-urile de pe Amazon.

 

DETALII CUPOANE REDUCERE:

 • Cupon reducere de 100€ valabil oricand, personalizat cu numele afiliatului, disponibil in contul de afiliat – Daca cineva foloseste acest cod de reducere atunci afiliatul va primi doar jumătate din comisionul de 200€. 
 • Pentru o perioada limitată de timp toți cei care se înscriu la curs pot beneficia de oferta de BLACK FRIDAY valabilă până în data de 26 noiembrie. Oferta constă într-o reducere de 200€ pentru cei care se inscriu folosing codul de reducere blackfriday2022 

Dacă esti afiliat și vrei să promovezi cursul StepUP ELITE în perioada promoției de BlackFriday, poți oferi acest cod de reducere celor care se înscriu prin link-ul tău de afiliat. Pentru aceste comenzi vei primi un comision de 100€. 

Oferta de Black Friday este valabilă până în data de 26 noiembrie 2022.

 

Ce trebuie să știi despre cursul StepUP Elite?

 • StepUP e o nebunie de curs! Mai jos găsești informații pe care le poți pune la baza strategiei de comunicare și a mesajelor sponsorizate:
 • Cursul este ținut de: Alex Hudițan, Edward Ciprian Ilinca și Vlad Dragomir. Suntem Selleri pe Amazon cu peste $1 000 000 cifra anuală de afaceri. Am ajutat câteva sute de membri din comunitate să își lanseze produsele pe Amazon.
 • Am luat tot ce era mai bun din 6 ediții anterioare ale cursului SetUP si prima in noul format StepUP și am creat ceva radical nou, cu strategii ce funcționează pe Amazon ACUM. E un curs făcut de Selleri pentru Selleri.
 • Am creat tool-uri speciale pentru cursanți care să-i ajute în fiecare etapă a business-ului. Ce făceam înainte în câteva zile, cursanții pot face acum în câteva secunde. Fă cunoștință cu aceste tool-uri aici: https://ecomeliteservices.com/
 • Fiecare participant al cursului primește 6 luni acces gratuit la toate tool-urile. Doar accesul la aceste tool-uri valorează $2123.
 • Participanții vor avea acces la un catalog cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK și România pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri (această informație este extrem de valoroasă și cu siguranță acoperă prețul cursului).
 • Participanții la curs primesc acces la platforma StepUP Elite unde sunt peste 106 video-uri cu explicații detaliate. Accesul la aceste video-uri se va oferi treptat. Descrierea detaliată a modulelor, precum și data desfășurării, și durata lor sunt indicate în Landing Page, click aici: https://www.amazonienii.ro/stepup
 • Cursul este susținut de o echipă de mentori care sunt gata să răspundă la orice întrebare. Majoritatea întrebărilor primesc răspuns în câteva minute, indiferent de oră!
 • Participanții la curs vor primi toate procesele și procedurile noastre – 84 la număr. Am documentat tot ce funcționează la noi și le-am organizat frumos, să fie doar plug&play.
 
 

Câteva sfaturi pentru cea mai bună promovare:

Fii sincer. Oamenii reacționează cel mai bine la lucruri spuse din suflet.

Spune povestea ta. Spune-le celorlalți povestea ta. Cu cât ești mai specific și mai personal, cu atât mai mult vei genera încredere.

Nu exagera cu laudele. Noul curs nu e magie, și nici soluția la toate problemele din viața oamenilor. E doar o oportunitate de a lansa propria afacere online. Dacă faci să pară nerealist de frumos, lumea nu va mai avea încredere.

Nu fi agresiv în promovare. Lasă-i pe cei interesați să vină ei la tine cu întrebări suplimentare. Tu trebuie doar să le spui că există o variantă mai ușoară pentru un trai de calitate și că ești dispus să răspunzi la orice întrebare legat de asta.

Spune lucruri specifice. Dacă ești prea vag în comunicare lumea va crede că încerci să-i vrăjești. Dacă spui că e vorba de comerț cu obiecte din China pe amazon.com, deja pare mai curios. Dacă le comunici beneficiile cursului vor fi de-a dreptul captivați.

Cum îți schimbă viața această afacere? Oamenii nu dau bani pe un curs ca să muncească mai mult, oamenii vor un stil de viață mai bun! Ce beneficii ai dacă trăiești din afacerea ta pe amazon? Bani, timp, afacere scalabilă, control complet asupra afacerii, nu ai un șef, câștigi direct proporțional cu munca depusă.

Oferă susținerea ta. Spune-le prietenilor tăi că ești dispus să îi ajuți, că nu sunt singuri și neajutorați. Că li se va pune la dispoziție toata experiența unei comunități.

Vorbește direct cu prietenii. Încearcă să porți conversații direct cu oamenii care crezi că ar face treabă în acest business. Poți să îi suni, să vorbiți la o cafea sau să conversați online.

 

Ce acțiuni poți întreprinde chiar mâine?

Noi ne dorim ca tu sa ne fii partener in aceasta lansare si sa respectam impreuna etapele campaniei. Ne dorim ca oricine este interesat sa treaca prin acest customer jurney si sa parcurga toate materialele gratuite. Astfel, sansele de inscriere sunt mult mai mari. Desigur, noi nu te obligam sa distribui toate materialele noastre in ordinea stabilita si e ok daca o faci in felul si in ritmul tau. Singura conditie de care va trebui sa tii cont este etapa lansarii in care se poate cumpara cursul iar atunci va trebui sa te folosesti de link-ul tau unic de afiliat dedicat paginii de vanzare.

 • Distribuie link-ul prietenilor interesați de lansarea unei afaceri pe Amazon.
 • Împarte link-ul cu comunitatea ta.
 • Distribuie link-ul în grupurile și comunitățile din care faci parte.
 • Trimite link-ul către lista ta de emailuri.
 • Distribuie link-ul prin forumuri și bloguri.
 • Setează Facebook și Instagram Ads.

 

Acționează! Fiecare persoană înscrisă la curs din link-ul tău îți aduce 200€.