Cursul care a ajutat peste 4000 de români să își lanseze propriile afaceri pe Amazon

Ești doar la un produs distanță...

Învață cum să vinzi profitabil
produse fabricate în China, pe piața Amazon din SUA

Spune-le și prietenilor tăi despre acest video. Distribuie această pagină într-o postare pe profilul tău de Facebook sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Începem Amazonienii StepUP pe:

16 mai 2021

Days
Hours
Minutes
Seconds

Înscrierile se închid pe 14 mai

Investiția în cursul StepUP este de 1497€

Înscrierile s-au încheiat!

Dacă vrei să afli când vom începe următoarea ediție a cursului, înscrie-te pe lista de așteptare.

Tu vrei să lucrezi pentru visurile tale?

Te-ai săturat să lucrezi pentru visul șefului tău, în loc să-l îndeplinești pe al tău? 

Îți dorești independență și un business de succes, dar fără să sacrifici libertatea și timpul liber?
Sute de români au intrat în comunitatea Amazonienii și au marcat obiective la care nici nu îndrăzneau să se gândească. Au îndrăznit să facă primul pas, noi i-am ajutat și acum sunt liberi, independenți și antreprenori de succes.
Majoritatea membrilor activi câștigă de 5 ori mai mult decât atunci când erau angajați. Sunt mulți care fac și zeci de mii de dolari profit lunar din afacerea lor pe Amazon.

Sunt oameni care și-au câștigat deja independența și libertatea financiară pe viață.

De ce a fost nevoie? De un mindset focusat pe depășirea limitelor anterioare, de multă dedicare și de cunoașterea fiecărei rotițe care învârte Amazon. Așa am dezvoltat incubatorul de afaceri Amazonienii. 

Cursul Amazonienii StepUP îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți începe propriul business ca Seller pe Amazon.

Mai Mult de 50% din vânzările Amazon sunt generate de 3rd Party Sellers. Adică Antreprenori ca mine și ca tine. În 2020 peste 150 de MILIARDE de dolari ajung la Sellers ca și noi.

Cum am reușit și noi, și ei? Înțelegând exact cum funcționează fiecare rotiță din Amazon și creându-ne un business plan adaptat acestui mecanism.
 
Amazon continuă să se extindă exponențial de la an la an. Deține jumătate din vânzările online făcute în SUA, a intrat în casele a 100 de milioane de americani cu Alexa și are acces la piețe până acum indisponibile – cum ar fi cea din India. Și totuși, 53% din vânzări sunt făcute de Selleri ca noi. Doar 47% sunt vânzări directe Amazon. Cum? Simplu. Cum am reușit și noi. Înțelegând și utilizând toate elementele acestei mașinării în avantajul nostru.
 
 

Tu vrei să lucrezi pentru visurile tale?

De la giganți ai industriei până la sellerii mici, toți pornim din același loc: cu o pagină.

După ani de trial and error, ne-am dat seama că lucrurile sunt simple: tot ce ai nevoie ca să pornești un business este să înțelegi cum funcționează Amazon. Noi am reușit și vrem să dăm asta mai departe. Pe modelul Plug&Play.
 
La prima ediție a cursului, acum câțiva ani, timpul trecea mai încet. Am avut timp să încercăm și să vedem cum să te ajutăm mai bine, să experimentăm pe propria piele și să găsim planul ideal pentru tine.
 
Te vom învăța cum să vinzi pe Amazon matematic (conversii, analize, pași clari de urmat) și creativ (imagini care vând, urmărire de tendințe, înțelegere a cererii, strategii care să te diferențieze de ceilalți).

Ce face cursul nostru să fie așa special?

Amazon StepUP folosește cel mai complex set de Tool-uri exclusiv Amazonienii

Am dezvoltat un Set de Tool-uri unice pe plan internațional. Prin intermediul lui ai acces la cifre, rapoarte și statistici care să te ajute să-ți alegi produsul pe Amazon.
 
Amazon dezvoltă tehnologii pe bază de Inteligență Artificială care să ne evalueze produsele, iar noi automatizăm procesele cu care am pierde altfel prea mult timp. Ei minimizează interacțiunea umană, noi lăsăm pe mâna tehnologiei eficiente procedurile care ne depășesc și ne focusăm pe strategie și rezultate.

Tool-urile noastre îți oferă, printre altele:

• Rapoarte detaliate cu toate datele tehnice existente în acest tip de business: poziții în Ranking, status de Indexare, Sales Velocity, PPC Gaps, Conversii, etc;

• Verifică eficiența campaniilor de Ranking, țin evidența în timp real a trendului (în ranking), al conversiei din PPC, a fiecărui cuvânt cheie în parte;
 
• Analizează listingurile competitorilor și strategiile folosite de ei, precum și zeci de mii de recenzii primite la produse similare;
 
• Te ajută să găsești produsul potrivit pentru marketul actual, analizând 100 de produse în 10 minute. Îți oferă toate datele necesare pentru procesul de Product Research într-un mod precis și complet automatizat.

Setul de tool-uri Exclusive StepUP

Setul de tool-uri Exclusive StepUP îți oferă pas cu pas toate informațiile de care ai nevoie în acest business.

De la Product Research, Analiza Recenziilor și până la Strategii Avansate de Ranking, we got you covered! MASTER Extension și raportul Master îți oferă un Raport mega detaliat cu toate datele tehnice existente în acest tip de Business: poziții în Ranking, statusul de Indexare, Sales Velocity, ESPM, RSVRB, OPLV, AMSKR, PPC gaps, Conversii și multe, multe alte informații.

Poți vedea mai jos o prezentare a Platformei StepUP și o descriere a acestor tool-uri.

Mai jos ai o prezentare detaliată a tool-urilor din platformă.

Saved Opportunities

Keywords Analytics

Reviews Analytics

Listing Analytics

Listing Builder

SURLs Builder

Amazon StepUP oferă un set de proceduri la care am lucrat ani de zile, acestea conțin instrucțiuni și un model decizional

Cursul nostru include un model care te ajută să-ți organizezi timpul, dar și să-ți eficientizezi munca și să alegi corect pașii de urmat.

 
Odată cu setul de Tool-uri de mai sus am dezvoltat și un set de proceduri, modele de raportare atât săptămânale cât și lunare, și un model decizional MindMap.
 
MindMap-ul se bazează pe proceduri și pe rapoartele obținute, ghidându-te strategic și informat în toate deciziile pe care le vei lua.
 
Toate modelele și procedurile au fost construite de Vlad și testate de noi toți. Le-am validat aplicându-le la businessurile noastre și am ajuns la o versiune finală – eficientă, cu rapoarte și analize corecte – pe care tu o poți aplica direct.

Ai 84 Proceduri Standard de Operare pe 5 direcții:

Cu StepUP poți porni de la zero și ajunge la Avansat

Amazonienii StepUP e Beginner friendly și Advanced oriented

Am dezvoltat tutoriale de la A la Z pentru fiecare etapă în parte. Sute de ore video, proceduri de operare, liste de contacte cu persoane de încredere.

De la agenți în China și firme de transport internațional, până la controlul calității, fotografi sau designeri de produs.
 
Începem de la zero și te ducem până la cel mai avansat stadiu prin pași testați și verificați. Îți oferim posibilitatea să înveți treptat și să avansezi în ritmul tău. Nu lăsăm pe nimeni în urmă, dar nici nu lăsăm pe nimeni să se plictisească.

Amazonienii StepUP este un curs de Private Label

Dacă ești membru în echipa noastră, a Amazonienilor, o sa înveti sa faci Private Label.

Începi cu un produs și o să îți creezi proprul tău brand și ulterior te poți extinde cu produse similare sub același brand sau creezi branduri noi pentru linii diferite.

Lansezi pe piața din SUA.

Publicul tău e format din milioane de consumatori șlefuiți, obișnuiți cu piața online și cu metodele de advertising. Sunt inteligenți și va trebui să fii ready to StepUP ca să-i convingi.

Noi facem asta de ani de zile și te putem învăța și pe tine.

Ce îți oferim noi

Experiență

Pentru a ajunge sus și noi am plecat de jos. Fiecare cu o viziune și un ideal pe care ni le-am împlinit abia după ce ne-am familiarizat cu modul în care funcționează sistemul. Nu poți începe să fii creativ înainte să ai bazele afacerii, iar noi asta îți oferim: tot ce ai nevoie pentru a-ți începe businessul.

Nu ne ascundem după deget, suntem cu toții conștienți că există riscuri în momentul în care îți deschizi prima afacere. Iar riscul cel mai mare care apare când începi ceva într-un domeniu complet nou, fără relații, fără contacte, fără Know How – ÎL PRELUĂM NOI. Iată ce îți propunem pentru a minimiza riscurile:

Amazonienii StepUP este un curs de Private Label

Modul 0 - Bine ai venit!

Accesibil imediat după achiziționarea cursului.

✔ Prezentare generală a modulelor din curs.
✔ Cum să ai succes și ce tip de mentalitate este necesara pentru a evolua rapid în business.
✔ Cine suntem?
✔ Prezentarea tool-urilor și noțiuni generale despre folosirea lor.
✔ Guidelines pentru comunitate.
✔ Cine sunt Mentorii pregătiți să te ajute?
✔ Prezentarea modului de abordare a business-ului și strategiile care au funcționat pentru noi.
✔ Principii generale despre lansarea produselor in piața din USA versus Europa sau alte piețe.
✔ Construiește un Brand dar nu uita de oportunitați.
✔ Structurarea un business și strategii de implementat pentru a avea succes la EXIT.
✔ La ce te ajută acest tool de productivitate.
✔ Cum să-ți crești afacerea pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață?

Modul 1 - Introducere în Lumea Produselor

16 mai 2021 - Durată 2 Săptămâni. + 2 Webinarii Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP, în fiecare săptămână, Duminica la ora 17:00.

✔ Termeni de bază și definiții.
✔ Conceptul de Product Research și Criteriile cele mai importante.
✔ Concepte generale ale produselor nerecomandate pentru selecția primului produs.
✔ Criterii recomandate pentru selecția primului produs. Ce criterii folosim în Market Analytics?
✔ De ce merită sau nu să vindem într-o anumită nișă.
✔ Strategia “general keywords or descriptors” pentru a găsi cele mai populare produse.
✔ Cum să verifici magazinul online al Vânzătorului pentru a găsi noi oportunități.
✔ Cum să cauți în Amazon Launchpad idei noi de produse cu echilibru între recenzii și profit.
✔ Cum să folosești Market Analytics.
✔ Învață cum să folosești MARKET ANALYTICS pentru a scana Best Sellers.
✔ Învață cum să instalezi Extensia MARKET ANALYTICS și cum să adaugi produse manual.
✔ Strategii avansate de product research folosind Extensia MASTER.
✔ Două tool-uri gratuite care să te ajute în procesul de product research.

Modul 2 - Definirea și clarificarea Produsului potrivit

30 mai 2021 - Durată 2 Săptămâni. + 2 Webinarii Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP, în fiecare săptămână, Duminica la ora 17:00.

✔ Intro Modul 2.
✔ Cum să verifici Suppliers și Produse pe Alibaba.
✔ Cum să afli care este prețul minim la care poți face lansarea.
✔ Primele Estimari din Saved Opportunities.
✔ Învață să analizezi datele financiare pentru a putea alege cea mai bună oportunitate.
✔ Învață cum să introduci datele financiare în platforma Saved Opportunities + Tips.
✔ Despre produsele cu potențial salvate în platforma Saved Opportunities
✔ Cum să faci un produs mai bun? Și de ce e important să faci asta.
✔ Crează un nou design sau funcționalitate – Diferențiază-te de competiție!
✔ Produse Bundle – Cum construim bundle-ul relevant.
✔ Google Trends – Cum verificăm un trend și cum îl interpretăm?
✔ Foloseste AdSpy pentru a determina dacă produsul tau este compatibil cu Facebook Ads.
✔ Foloseste Keepa pentru Product Research.
✔ Patent – Cum căutam? Ce fel de patente există?
✔ Verifică riscul de Race to the Bottom Price.
✔ REVIEWS ANALYTICS pentru a verifica recenziile competitorilor tăi

Modul 3 - Produsul tău - Oferte, stocuri, descriere

13 iunie 2021 - Durată 2 Săptămâni. + 2 Webinarii Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP, în fiecare săptămână, Duminica la ora 17:00.

✔ Contactarea și negocierea cu suppliers.
✔ Al doilea rând de estimări din Saved Opportunities. Datele inițiale primite de la Suppliers.
✔ Tot ce trebuie să știm despre samples.
✔ Structuri Financiare Explicate.
✔ De ce ai nevoie ca să vinzi pe Amazon ca și Persoană Fizică.
✔ De ce nevoie ca să vinzi pe amazon ca și SRL.
✔ De ce ai nevoie ca să vinzi pe Amazon ca și LLC.
✔ Numele de Brand, domeniu.com disponibil, Trademark și Logo pentru numele ales.
✔ Trademark – Cum verificam daca un brand are sau nu Trademark?
✔ Cum să creezi un ambalaj  care să atragă privirile în Imaginea Principală de pe Amazon.
✔ Cutii versus Polybags și cum pot afecta taxele FBA volumul și greutatea ambalajului.
✔ Thank you insert ca să previi recenziile negative.
✔ Ce sunt, unde le putem folosi și de unde putem cumpăra coduri UPC.
✔ Crearea contului de Amazon Seller Central.
✔ OTP și Tax Interview în Amazon Seller Central.
✔ Cum să creezi un Seller Central User Account.
✔ Crează primul tău listing. Învață care sunt diferențele dintre un Listing Parent și un listing Child-Variation.
✔ Transport combinat între Aer si Mare.
✔ Folosește Market Scout pentru a verifica rankings pe un anumit keyword și pentru a calcula averages pentru cei mai importanți indicatori.
✔ Despre media de vânzari a competiției  folosind Market Analytics & Saved Opportunities.
✔ Market Scout pentru estimarea mediei de vânzări a competitorilor și prețul mediu din piață.
✔ Termenii agreați cu supplier-ul – Pre-Order Agreement & Contract.
✔ Viteza de rotație a banilor si importanța ei.
✔ Controlul Calității în China versus US.
✔ Ultimele estimari din Saved Opportunities cu datele primite de la suppliers și forwarders.
✔ Codurile de bare unice care trebuie să se regăsească pe fiecare unitate trimisă în FBA.
✔ Pași de urmat pentru prima ta comandă de stoc.
✔ Crează primul shipment si primele shipping labels.
✔ Conversia unui listing din Fullfilled by Merchant în Fulfilled by Amazon.
✔ Cum să obții reviews pozitive folosind un produs complementar oferit gratuit.

Modul 4 - Ultimele pregătiri ale Produsului

27 iunie 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Fotograful potrivit pentru imagini care convertesc – Importanța fotografului de produs.
✔ Ce iți place ție vs ce îi place avatarului de client.
✔ Importanța textului relevant și exemple.
✔ De ce este valoros pentru produsul nostru?
✔ Verifică proporțiile și rezoluția imaginilor și diferențele între mobile si desktop.
✔ Imaginea Principală.
✔ Imagini Secundare.
✔ Cum te poți folosi de randări 3D pentru optimizarea imaginilor.
✔ Folosește fiverr.com pentru a găsi freelancers care îți pot oferi servicii de care ai nevoie.
✔ Folosește Shutterstock pentru a găsi imagini potrivite produsului tău.
✔ Regulile Amazonului în privința imaginii principale a produsului.
✔ Ce înseamnă keywords principale, cum le putem alege și câte pot fi.
✔ Algoritmul Amazonului.
✔ Titlul – Parte a Listingului.
✔ Titlul produsului, numărul de caractere și regulile Amazonului.
✔ Bullets – Parte a Listingului.
✔ Descrierea – Parte a Listingului.
✔ Folosește simplu cod html pentru formatarea descrierii produsului.
✔ Search Terms & Subject Matter. Părți ale Listingului.
✔ Regulile Amazonului în privința Listingurilor.
✔ Pașii și ce tool-uri putem folosi pentru Keyword Research și cum putem folosi Listing Builder.
✔ Generează cuvintele de care ai nevoie în listing și găseste ce keywords să ai pe prima pagină.
✔ Învață să te folosesti REVIEWS ANALYTICS pentru a verifica recenziile competitorilor tăi.
✔ Verifica cu LISTING ANALYTICS competiția și întelege ce keywords trebuie să folosești.
✔ Aceasta este o prezentare generală a Raportului MASTER.
✔ Crează cu LISTING BUILDER  echilibrul perfect între indexare, ranking și atenția clientilor.
✔ Verifică adâncimea pieței cu Market Analytics și Market Scout.

Modul 5 - Prelansarea

4 iulie 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Cum să achiziționezi Domeniu și Hosting folosind GoDaddy.
✔ Crează un email pentru domeniul tău.
✔ Cum să faci Redirect dintr-un domeniu într-un flow de Manychat sau într-un alt link.
✔ Cum să generezi coduri de discount unice în Seller Central.
✔ Cum să îți faci un cont de Manychat Pro.
✔ Cum să faci import de un Manychat Flow la tine in cont.
✔ Cum să conectezi un flow de Manychat importat la un JSON Growth Tool.
✔ Cum să conectezi Goggle Sheets la Manychat pentru a distribui coduri de discount unice.
✔ Cum să găsești Influencers care să te ajute în campaniile de Ranking și Reviews.
✔ Cum să folosești Type 1 Manychat Flow pentru Ranking și Reviews.
✔ Cum să îți faci un cont trial de Zonpages pentru campaniile de Ranking. 
✔ Cum să conectezi Zonpages la Seller Central.
✔ Follow-up Emails.
✔ Cum să setezi un Email Autoresponder.
✔ Recenzii de la prieteni.
✔ Grupuri de Reviews.
✔ Raportul între recenzii și orders.
✔ Main Kws vs Long Tails pentru Ranking.
✔ SURL BUILDER pentru a poziționa produsul pe prima pagină pe orice keyword!

Modul 6 - Lansarea Produsului - prima fază

11 iulie 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Folosește Rank Tracker atunci când produsul este deja activ în Amazon.
✔ Prima scanare a produsului nostru folosind MASTER Extension.
✔ Cum poți verifica Indexarea pe Keywords.
✔ Terminologie PPC și informații esențiale pentru primele campanii de Advertising.
✔ Principii legate de PPC și de optimizarea campaniilor.
✔ Prima Campanie Auto de PPC.
✔ Cum să creezi un Amazon Coupon pentru un plus de conversie.
✔ De câte unități avem nevoie pentru a face ranking pe keywords.
✔ Cum analizăm raportul de Sales and Traffic și cum analizăm Conversia Reală.
✔ RANK TRACKER pentru a verifica cât de performante sunt strategiile tale de Ranking!

Modul 7 - Strategii PPC și faza a doua a lansării

18 iulie 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Cum să contactezi Seller Support, detalii despre Seller Forums și Seller University.
✔ Cum să extragi și să scanezi primul raport de Search Terms.
✔ Analiza primului raport de Search Terms.
✔ Cum să analizezi raportul de Search Terms în Google Sheets.
✔ Prima campanie de PPC manuală cu High Converting Keywords.
✔ Cum să creezi Ad Groups separate pe fiecare variație.
✔ Cum să crești Bid pe fiecare keyword separat în funcție de parametri.
✔ Cum să analizăm problemele legate de PPC.
✔ Cum să analizăm problemele legate de Ranking.
✔ Cum să schimbăm strategia de ranking în funcție de indicatorii din MASTER Report.
✔ Cum să analizăm problemele legate de Conversie.

Modul 8 - Monitorizează-ți progresul și treci la următorii pași

25 iulie 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Monitorizarea Stock-ului și Riscuri OOS (Out Of Stock).
✔ Relansare după Out of Stock.
✔ Cum să unești listinguri pentru a te folosi de review-urile listingurilor tale inactive.
✔ Reguli de respectat înainte de a face mai multe campanii de PPC manuale.
✔ Pregătirea Raportului MASTER în vederea structurării campaniilor de PPC Manuale.
✔ Structura campaniilor de PPC în Raportul MASTER.
✔ Cum să creezi campania de PPC Ranking Kws.
✔ Cum să creezi campaniile de Main Kws în Match Type Exact, Phrase și Broad.
✔ Cum să creezi campania Campania 10 Best Kws.
✔ Cum să creezi campania AMSKR Kws + Tips despre monitorizare și Rank Tracker.
✔ Cum să creezi campanii de Product targeting, competitori sau produse complementare.
✔ Organizează campaniile în portofolii și setează Daily Budget Caps generale / Portofolio Caps.

BONUS

1 august 2021 - Durată 1 Săptămână. + Webinar Live pe grupul Exclusiv Amazonienii StepUP la ora 17:00.

✔ Detalii despre tipurile de Amazon Deals.
✔ Detalii esențiale despre organizare și proceduri SOPs (Standard Operating Procedures).
✔ Pregătiri pentru perioadele cu Vânzări Mari.
✔ Cum să îți construiesti o echipă.
✔ Cum să folosești Time Doctor pentru Time Tracking și eficientizare.

CHECKLIST

Fiecare modul din CHECKLIST devine disponibil în momentul deblocării modulului de curs, la data la care a fost programat.

✔ CHECKLIST-ul StepUP te ajută să îți urmărești pașii pe care trebuie să îi execuți.
✔ Prin sistemul de % îți poți da seama de parcursul tău și îți poți găsi motivația.
✔ Sistemul de puncte te ajută să înțelegi cât de importante sunt anumite task-uri.
✔ În CHECKLIST primești imagini explicative și links directe către anumite pagini sau tool-uri.
✔ Dacă acumulezi un anumit număr de puncte le poți folosi pentru servicii gratuite.

StepUP CHECKLIST

Comunitate și mentori

Sute de oameni ne-au validat metoda și au acum succes pe Amazon.

Îți dăm acces gratuit pentru un an de zile la comunitatea exclusivistă de pe Facebook, cu peste 4000 de Amazonieni din România

Studenți, corporatiști, antreprenori și foști manageri. Ne-am unit cu toții în același loc. 

Un loc suficient de mare cât să nu existe riscul competiției în comunitate.

Comunitatea îți va fi alături pentru suport, iar mentorii îți vor răspunde la orice întrebare. Ei sunt cei care au reușit, cei pe care îi găsești în Testimoniale și cei care ne-au devenit prieteni apropiați.
 

Rezultate

Am trecut prin toate etapele de iad și rai pe Amazon, am făcut primul milion și am continuat să înaintăm. Împreună cu toți din comunitate suntem dovada că se poate. Vrei să ne cunoști? Citește mai întâi ce am realizat:
Sunt Alex Huditan și vând pe Amazon din anul 2014, am lnsat 9 produse toate sub un singur brand. Ca mentor am coordonat peste 500 de lansări de produs. Până acum am vândut de peste 4.000.000 de dolari. 
Mindset-ul după care îmi traiesc viața este, Libertate.
Sunt Vlad Dragomir și vând pe Amazon din anul 2014, am lansat 50 de produse și 5 brand-uri diferite. Ca mentor am coordonat peste 50 de lansări de produs. iar până acum am vândut de peste 12.000.000 de dolari
Mindset-ul după care mă ghidez în viata este, Focus.
Sunt Edward Ciprian Ilinca și vând pe Amazon din anul 2017, am lansat peste 30 produse sub 4 brand-uri diferite. Ca și consultant am coordonat peste 150 de lansări de produse. Până acum am vândut de peste  1.000.000 de dolari.
Sunt creatorul platformei și tool-urilor StepUP.
Mindset-ul care mă caracterizează este, Antreprenoriat.

Apariții Media

Dar mai concret, cum arată conturile noastre, ale Amazonienilor?

Oare câți antreprenori ca și noi au succes pe Amazon? În 2018 au fost 200.000 de 3rd party sellers cu minim $100.000 revenue

24.000 de antreprenori ca mine și ca tine cu peste $1 milion vânzări în 2018

De ce ai nevoie ca să începi?

Hai să vorbim ca de la antreprenor la antreprenor.

Banii fac lumea să se învârtă și tu trebuie să fii dispus să muncești pentru ei.

Nu contează ce vârstă ai. Nu contează locul în care te afli și nici experiența de muncă.

 

Ce contează sunt următoarele:

1. Mindsetul potrivit: Tu poți să devii independent financiar și liber, iar noi suntem aici să te ajutăm. Dar nu ne vom lupta cu morile de vânt. Vino cu o atitudine deschisă, cu multă ambiție și dorință de creștere, iar de restul ne ocupăm noi.

2. O sumă inițială de investit: Vrem să fie totul clar și transparent de la început. Din experiența noastră ai nevoie de minim $5000 pentru o lansare de succes. Așa cum vei învăța în curs, pentru ca totul să meargă lin vei avea nevoie de mostre din diferite produse, de branding de calitate și de un stoc inițial.

3. Răbdare: Nu poți face totul peste noapte. Nu poți face totul singur. De aceea îți oferim suport pe toată durata cursului și o comunitate care să-ți fie alături pe tot parcursul călătoriei. Accesul în grupul exclusivist de Selleri Amazonienii îți este garantat pe viață.

Ai garanția cu Risc Zero!

Ne place să fim pozitivi și să-l luăm mereu pe DA în brațe. Dar în această secțiune vom începe cu un NU categoric.

Nu e nicio capcană. Nu e niciun joc de cuvinte, ce am spus până acum nu sunt vorbe-n vânt. Nu e un scam și nu e o schemă să ne îmbogățim. Suntem deja milionari.

Vrem să facem tot posibilul ca tu să reușești, vrem să share-uim cunoștințele pe care le-am acumulat cu greu.

Avem atât de multă încredere în StepUP încât îți oferim Garanția Satisfacției de 100%.

Înscrie-te, parcurge etapele și contactează-ne dacă la sfârșit te regăsești în una din situațiile de mai jos:
• Acest curs nu îți este în niciun fel de folos.
• Știai deja toate informațiile prezentate.
• Suportul nostru și al comunității nu te impresionează.
Iar noi îți returnăm valoarea cursului în 30 de zile de la începerea cursului.

Ce spun membrii comunității.

Vrei să auzi poveștile de succes ale Amazonienilor? La început au fost ca și tine, căutând un model de afacere care să li se potrivească. L-au găsit, l-au adaptat și au ajuns să facă mii sau milioane de dolari pe Amazon.
 

Crina

Sebastian

Victor

Ana

Alexandru

Maria

Alexandra

Bogdan

Dominic

Sorin

Vlad

Adi

Ai întrebări?

1. Cât durează și unde se desfășoară cursul?

Cursul se desfășoară online, este structurat în 10 module și durează 12 săptămâni. Dar nici munca ta, nici a noastră nu se termină după cele 12 săptămâni. Ținem legătura în continuare atât pe grup, cât și în comunitate, pentru monitorizare și pentru creșterea business-ului tău pe Amazon.

Te îndrumăm pas cu pas de la alegerea primului produs la lansarea lui pe Amazon și ce e de făcut în continuare ca să ai vânzări din ce în ce mai mari. La sfârșitul fiecărei săptămâni, Duminica la ora 19:00, avem un live call cu întrebări de la voi și răspunsuri live de la noi. 

Avantajul call-ului live este că poți pune întrebări în timp real, iar noi vom răspunde la ele. Mai mult decât atât, call-urile vor rămâne înregistrate, astfel că vei avea acces la ele oricând. Dacă nu poți participa la live ne poți lăsa întrebarile înainte de webinar și ulterior poți vedea înregistrarea și răspunsurile noastre.

2. Care este prețul cursului Amazonienii StepUP?

Prețul cursului Amazonienii StepUP este de 1497€ dacă alegi să plătești integral sau 600€ ori 3 rate lunare.

3. Pot achita în rate?

Oferim și posibilitatea de plată în 3 rate egale, a câte 600€ fiecare.

Plata se face cu cardul, automat și recurent sau prin transfer bancar.

Prima plată se face în momentul achiziției cursului, iar următoarele se efectuează automat de pe card.

Dacă nu există fonduri suficiente pe card pentru plățile recurente, accesul la platforma de curs și tool-uri va fi suspendat.

4. Cu ce se diferențiază acest curs de altele?

Ne diferențiem puternic de cursurile similare din România și chiar și față de cele din spațiul internațional. Ai mai jos o listă cu elemente pe care le vei găsi doar în Amazonienii StepUP:

  • Setul de Tool-uri software: Multe dintre funcțiile acestor tool-uri sunt unice la nivel internațional, nu doar în România. Vei avea nevoie de fiecare tool în parte și sunt incluse în prețul cursului pentru primele 3 luni. Doar setul de tool-uri valorează $1123 iar tu le primești GRATUIT pentru 3 luni. La alte cursuri trebuie să plătești separat pentru tool-uri și acesta este un cost care se ridică până la câteva sute de dolari pe lună.
  • Experiența fondatorilor: Hudi și Vlad vând pe Amazon de peste 5 ani de zile, și împreună au vândut de peste 16 milioane de dolari. Edward vinde de 3 ani pe Amazon are 4 brand-uri și +30 de produse lansate, o cifră de afaceri de peste 1 milion de dolari și experiență directă în coordonarea a peste 200 de lansări. Edward este și creatorul tool-urilor și al platformei StepUP.
  • Cea mai mare comunitate de Selleri din România: Avem peste 4000 de membri în grupul Amazonienii, unde majoritatea întrebărilor primesc răspuns în doar câteva minute. Suntem atât de mulți și am trecut prin atât de multe situații încât avem rezolvarea imediată pentru majoritatea lucrurilor. Cursanții primesc acces gratuit pentru primul an de zile în grupul Exclusiv cu peste 4000 de membri – Amazonienii.
  • Autenticitatea informațiilor: Noi vorbim din experiență și predăm doar ce aplicăm direct în business-urile noastre. E un curs făcut de Selleri pentru Selleri. Toate strategiile pe care ți le prezentăm sunt testate, validate și gata de implementat. Nu vorbim din auzite, știri sau alte informații care circulă în grupurile online.
  • Acces la catalogul cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK, și România, pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri (doar valoarea acestui catalog acoperă prețul cursului).
  • Ai acces la programul Monday Mindset susținut în cadrul grupului de cursanți, program ce te va ajuta să-ți setezi mentalitatea corectă pentru a prospera nu numai în business ci și pe toate celelalte planuri din viața ta.
  • Primești acces la înregistrările tuturor summit-urilor din anii trecuți, întâlniri unde au fost prezenți speakeri de nivel internațional și o mare parte din membrii comunității noastre, unde s-au discutat lucruri despre business dar și despre mindset-ul necesar într-o astfel de afacere
  • Procesele și procedurile noastre, de care vei avea nevoie pentru a crește afacerea. Am documentat tot ce funcționează și le-am organizat frumos, ca pentru tine să fie doar Plug&Play.
  • Garanția Satisfacției de 100%: Nu ai nimic de pierdut dacă vrei doar să încerci cursul, să vezi dacă îți place și rezonezi cu informațiile și cu modul nostru de predare. Dacă nu ești mulțumit, ne poți scrie în decurs de 30 de zile de la începerea cursului iar noi îți vom returna în totalitate valoarea cursului.

Am putea să continuăm cu diferențele, dar cred că e suficient pentru acum. 🙂

5. De ce buget am nevoie?

Din experiența noastră ai nevoie de minim $5000 pentru o lansare de succes. Așa cum vei învăța în curs, pentru ca totul să meargă lin vei avea nevoie de mostre din diferite produse, de branding de calitate, de un stoc inițial.

Suma aceasta nu e fixă, depinde de produsul ales, și nu există o sumă maximă. În comunitate sunt exemple de oameni care au început și cu mai puțin de $2000, dar și oameni care au avut bugete de peste $20.000. Tu îți setezi pragurile iar tool-ul îți poate arăta dacă te încadrezi ca și buget sau așteptări.

6. Ce produse pot vinde pe Amazon?

Poți alege dintr-o varietate mare de produse. În fiecare lună Amazon face public un top cu cele mai bine vândute produse. De exemplu, majoritatea produselor care au succes pe Amazon se încadrează între $15 și $70 ca și preț final.

Dar sunt mulți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi produsul cu care să te lansezi. De exemplu, trebuie să te orientezi spre produse mai mici, care să nu crească costul de transport și depozitare dar îți vom explica și avantajele lansării unor produse mai mari și mai scumpe.

În curs vom vorbi pe larg despre toți factorii care fac un produs viabil, și îți vom da acces și la Tool-uri cu care să analizezi EXACT ce produse se potrivesc brandului tău, ce costuri urmează să ai, încasări și profit estimat, când să comanzi stoc, dacă există riscul să rămâi fără stock și mulți alți indicatori financiari și decizionali.

7. Am nevoie de firmă sau pot avea un business și ca persoană fizică?

Pentru început nu este necesară o firmă poți lansa primul produs și ca persoana fizică. La curs ți se va explica, la momentul potrivit, de ce firmă ai nevoie și cum să procedezi.

Se poate face cont pe România. Vom arăta pas cu pas cum se face asta în curs, doar că nu este unul dintre primii pași ce trebuie făcuți – nu este o prioritate pentru tine acum.

8. Pot face asta și dacă locuiesc în România?

DA! Poți face asta de oriunde, ai nevoie doar de un laptop și de o conexiune la internet.

Vei avea un stoc de produse în depozitele Amazon și te vei folosi de serviciul lor de fulfillment. Adică ei se ocupă de partea logistică și tu iei contact cu produsul doar în momentul în care comanzi o mostră. Totul se face pe internet, de la comanda către furnizor până la expedierea către client.

9. Cât timp ar trebui să dedic?

Depinde de fiecare în parte cât timp vrea să aloce acestei afaceri. Acestui business îi poți dedica cât timp dorești tu. Dacă vrei să te sincronizezi cu ritmul cursului pentru a-ți lansa primul produs în perioada de desfășurare, ar trebui să aloci 1-2 ore pe zi.

La curs vei avea acces pe viață. Deși noi ne dorim să te lansezi cât mai repede, te lăsăm să evoluezi în propriul ritm, nu te va grăbi nimeni. Eventual colegii de curs te vor motiva prin propriile lor exemple.

Majoritatea Amazonienilor și-au început business-urile lucrând în paralel cu joburile. Decizia e a fiecăruia 🙂

10. Este necesar să știu engleză?

Noi recomandăm un nivel mediu de engleză, te-ar ajuta mult întrucât comunicarea cu producătorii din China se va desfășura în această limbă. Dar avem membri ai comunității Amazonienii care se descurcă excelent și cu ajutorul Google Translate.

Care este investiția ta în cursul Amazonienii StepUP?

Investiția în achiziționarea Cursului Amazonienii StepUP este de 1497€.

Sau oferim și posibilitatea de plată în 3 rate egale, a câte 600€ fiecare, pe lună

Prima rată se achită în momentul achiziționării cursului, iar celelalte două recurent, la câte 30 de zile.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Înscrierile se închid pe 14 mai

Prețul cursului este 1497€

Înscrierile s-au încheiat!

Dacă vrei să afli când vom începe următoarea ediție a cursului, înscrie-te pe lista de așteptare.

Ce primești, mai exact?

• Un curs Radical Nou, cu strategii ce funcționează pe Amazon ACUM.
• Un curs făcut de Selleri pentru Selleri.
• Acces gratuit la setul de Tool-uri Exclusive Amazonienii StepUP, timp de 3 luni (începând cu prima zi de curs), în valoare de $1123 care să te ajute în fiecare etapă a business-ului.
• Ce făceam înainte în câteva zile, tu poți face în câteva secunde.
• Acces la catalogul cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK, și România – pentru toate serviciile necesare în demararea afacerii tale.
• Acces pe platforma Amazonienii StepUP – peste 155 de video-uri cu explicații detaliate care te ajută pas cu pas în fiecare etapă a cursului.
• Îți răspundem la toate întrebările tale în Webinarii LIVE în fiecare duminică de la ora 19:00.
• Dacă nu ajungi la LIVE, ai acces imediat la înregistrări.
 O echipă de mentori gata să îți răspundă la cele mai presante întrebări.
• Majoritatea întrebărilor primesc răspuns în câteva minute, indiferent de oră.
• Toate Procesele si Procedurile noastre de care vei avea nevoie pentru a-ți monitoriza și crește afacerea. 
Plug&Play pentru tine sau pentru angajații tăi.

• Suportul nostru și al unei comunități active, cu peste 4000 de români de peste tot din lume.

Ai acces la programul Monday Mindset susținut în cadrul grupului de cursanți.

Primești acces la înregistrările tuturor summit-urilor din anii trecuți.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să ne scrii pe chat (vezi dreapta-jos).

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, colega noastră Crina te va ajuta cu orice fel de întrebare.

Contact

E-mail: info@amazonienii.ro
Telefon: +40 376 448 168
Orar: 09:00 - 21:00

Copyright 2021 Amazonienii. All Rights Reserved