Întrebări frecvente

Care sunt paginile unde pot aduce trafic?

Există 2 pagini unde poți aduce traficul către funnel-ul de vanzare și pe care le poți folosi ca să generezi link-ul tău de afiliat.

  1. Pagina de abonare:   https://nftalpha.ro/
  2. Pagina de prezentare curs: http://nftalpha.ro/training/

Ca să generezi link-ul de afiliat trebuie să mergi pe meniul Affiliate URLs iar la Page URL poți scrie unul din aceste 2 link-uri. Poți adaugă chiar și un cuvânt cheie personalizat dacă vrei să urmărești activitatea în funcție de campaniile tale.

O sa observi că în câmpul Generated Refferal URL se generează în timp real link-ul tău de afiliat.

Care este comisionul pe care îl primesc?

10% din prețul cursului, pentru fiecare cursant care se înscrie prin link-ul tău de afiliat.

Ce se întâmplă dacă un cursant se retrage în primele 30 de zile?

Noi ne luăm angajamentul să restituim suma integrală plătită de orice cursant, în 30 de zile dacă acesta dorește să nu mai continue cursul nostru. În această situație, nici tu nu vei mai primi comisionul.

Cineva a cumpărat cursul de pe linkul meu, de ce nu îmi apare comisionul câștigat?

Toate comisioanele sunt verificate și aprobate manual. O să facem tot posibilul că să verificăm cât mai repede fiecare comandă. Acest lucru poate dura de la câteva ore până la câteva zile.

Când voi primi în contul meu bancar comisioanele generate?

La începutul fiecărei luni pentru înscrierile cărora le-a expirat perioada de 30 de zile, vom începe procesul plăților comisioanelor către toți afiliații. De obicei durează câteva zile de când facem transferul bancar până când vei avea banii în cont.

Cum funcționează sistemul de promovare?

Este simplu, tu recomanzi cuiva cursul NFT Alpha și dacă acea persoană se înscrie la curs sistemul va știi că vine din partea ta și tu vei primi comisionul. Nu uita, recomandarea se face în baza link-ului tău de afiliat. Ca sistemul să asocieze un potențial cursant cu contul tău de afiliat, acea persoană va trebui să acceseze link-ul tău de afiliat și să facă o acțiune cum ar fi să-ți lase adresa de email pe pagina nftalpha.ro sau să meargă către pagina de cumpărare și să achiziționeze cursul.

Ce se întâmplă dacă o persoană care a accesat link-ul meu de afiliat, ulterior deschide link-ul altui afiliat și achiziționează cursul?

Pe scurt, în această situație, comisionul va merge către afiliatul al cărui link a fost accesat ultima dată de noul cursant. Practic, când cineva accesează link-ul altui afiliat, acea asociere între potențialul cursant și afiliat se rescrie și va corespunde ultimului link accesat.

Ce se întâmplă dacă cineva accesează doar link-ul meu de afiliat care duce către pagina de Lead Generation iar apoi achiziționează cursul de pe un link generic ( dintr-o reclamă de exemplu)?

Nu-ți fă griji, vei primi comisionul pentru acel cursant! Sistemul nostru va asocia utilizatorul care a ajuns pe prima pagină prin link-ul tău de afiliat cu o posibilă înscriere în viitor chiar dacă persoana în cauză se înscrie de pe un link generic.

Pot direcționa oamenii direct în pagina de vânzare prin link-ul meu de afiliat?

Sigur că da! Poți face asta dar noi îți recomandăm să direcționezi oamenii mai întâi în pagina de magnet pentru a beneficia de toate materialele puse la dispoziție de noi în funnel. În felul acesta ei vor fi mult mai pregătiți să cumpere în momentul în care le spui despre curs și despre pagina de vânzare.

De ce este bine să “trimiți trafic” în pagina de abonare la email dar și pe pagina de vânzare?

În cazul în care cineva se înscrie pe pagina de abonare din link-ul tău de afiliat, adresa lui de email va rămâne salvată în baza noastră de date alături de codul tău de afiliat, astfel încât dacă acea persoană se decide să cumpere mai târziu, de pe un LINK GENERAL (link-ul direct al paginii de vânzare, fără afiliere), sistemul va ști că tu ai adus acea persoană în lista noastră de abonați iar comisionul va merge la tine.

ATENȚIE!: Dacă o persoană se înscrie pe pagina de ABONARE utilizând link-ul tău iar ulterior cumpără cursul folosind un link al PAGINII DE VÂNZARE de la un alt afiliat, atunci comisionul va merge la acel afiliat.

Dacă nu dorești să trimiți oamenii către pagina noastră de abonare la email este perfect în regulă, îți vom pune la dispoziție toate materiale necesare că tu să te ocupi de informarea persoanelor interesate. Dacă alegi să procedezi în acest fel va trebui să folosești direct link-ul unic de afiliat care merge către pagina de vânzare, atunci când consideri că audiența ta este gata să cumpere.

Cum funcționează toată campania de promovare a cursului?

Este foarte simplu! Aducem oamenii potriviți pe pagina de abonare unde au posibilitatea să-și lase adresa de email și numele pentru a primi acces și a viziona training-ul gratuit de pe pagina de vânzare.

Tot pe pagina de vânzare se află și formularul de plată a cursului. După ce vizionează videoclipul de prezentare, după câteva minute vor apărea pe pagină detaliile suplimentare despre curs și formularul de plată.

Asta este tot. Oricine cumpără cursul va primi acces la contul său de cursant și acces la comunitatea de pe Discord NFT Alpha respectiv și NFT Elite dacă a achiziționat și una din cele 2 oferte, subscripție trimestrială sau lunară.