Bine ai venit în programul de afiliere StepUP ELITE

Sunt Alex Hudițan și împreună cu Vlad Dragomir și cu Edward Ilinca am decis să lansăm programul de afiliere pentru cursul StepUP ELITE, cel mai complet, complex și actual curs despre vânzarea pe Amazon din România. Am analizat piața și tendințele actuale – am dezvoltat un set de Tool-uri, proceduri, modele de raportare și MindMap. Toate incluse în cadrul cursului StepUP ELITE.

Ai mai jos mai multe detalii despre cursul StepUP Elite

Ce ai de făcut în continuare?

1. Te înscrii în programul de afiliere completând formularul de mai jos.

2. Primești link-ul unic de afiliat unde poți trimite trafic.

3. Promovezi cursul StepUP ELITE în comunitatea ta.

4. Primești 200€ pentru fiecare persoană înscrisă din link-ul tău.

Ne dorim ca toate persoanele care ne promovează cursul să înțeleagă cu adevărat valorile comunității Amazonienii și să realizeze faptul că oferim ajutor, nu doar o oportunitate.
 
Înainte să începi să promovezi cursul trebuie să știi că nu ne este caracteristică metoda spam. Ne place să atragem oamenii potriviți, care sunt dedicați, vor să fie ajutați și sunt dispuși să depună munca necesară pentru a deveni un Seller de succes pe Amazon.
 
Aceasta este valoarea centrală a comunității noastre,
ne ajutăm între noi cu integritate și respect.
 
Pe lângă oportunitatea financiară pe care ți-o oferim 200€ pentru fiecare persoană înscrisă de pe link-ul tău – vrem să lăsăm în urmă maximul de plus valoare. Așa că te vom ajuta pentru a putea promova cu succes StepUP ELITE.

Ce ai de făcut în continuare?

Am gândit sistemul de afiliere ca pe o situație de win-win. TU crezi în StepUP ELITE, ne promovezi și câștigi comision – iar noi mărim comunitatea cu persoane foarte bine informate și puse pe treabă.

Marketing Assets

Îți punem la dispoziție materiale informative create de noi, care educă potențialul client pentru a-i ușura decizia de cumpărare. Vei avea acces la materiale scrise și video despre oportunitatea de business și despre curs.

Link-uri de afiliat

Din platformă vei putea genera link-uri unice de afiliat, link-uri ce duc către pagina de abonare și pagina de prezentare a cursului. Când cineva se înscrie la curs prin link-ul tău unic de afiliat și achită valoarea cursului de 997€, tu primești comisionul de 200€.

Suport

Îți vom oferi sfaturi și indicații despre cum să promovezi, astfel că vei putea face asta și fără experiență. Vom posta diferite strategii pe care le poți folosi indiferent de resursele tehnice pe care le ai la dispoziție.

Care sunt regulile afilierii?

O altă valoare foarte importantă în comunitatea Amazonienii este transparența. Vrem ca lucrurile să fie corecte și să funcționeze cât mai armonios, astfel că am implementat și câteva reguli.

Completează formularul de mai jos ca să îți creezi contul de afiliat

Inregistrare Cont Nou de Afiliat