Condiții pentru a putea fi acceptat în StepUP Elite CLUB

Te invitam să te alături grupului EXCLUSIVIST: StepUP Elite CLUB

 

Ce oferim în StepUP Elite Club? 

 • accesul la o comunitate în care vei întâlni oameni cu aceleași interese ca și tine, vei putea face parteneriate, mastermind-uri, te vei putea inspira din experiența celorlalți și vei primi răspuns la întrebările tale
 • workshop-uri gratuite în care vom dezbate subiecte legate de acest business împreună cu invitați speciali, dar și cu membri ai comunității, aspecte importante ale afacerii tale
 • bonusuri surpriză 
 • diverse reduceri la tool-uri și participări la evenimente

 

Important! Accesul în StepUp Elite Club se face doar după ce vor fi îndeplinite următoarele condiții:

 • Pentru a primi acces în grupul StepUP Elite Club, trebuie să treacă cel puțin o luna de zile din momentul în care te-ai înscris la curs. În felul acesta vei avea timp să parcurgi primii pași din curs și să îndeplinești taskurile necesare pentru celelalte criterii de admitere în grup.
 • Trebuie să ai contul de Amazon Seller deja creat. Ne poți trimite un screenshot cu e-mailul de confirmare de la Amazon sau un screenshot din contul tău unde se poate vedea numele sau adresa ta de email. (Nu este necesar sa știm date confidențiale cum ar fi adresa ta sau contul bancar pe care le folosești pentru contul tău de seller. Vrem doar să ne asigurăm că ai îndeplinit acel Task.)
 • Trebuie să primești cel puțin un sample al unui produs ales.
 • Trebuie să ai listingul draft al produsului creat în Seller Central.
 • Trebuie să ai 2500 de puncte acumulate în Checklist-ul cursantului.
 • Trebuie să ai minim 100 de Task-uri completate în Checklist.
 • Trebuie să ai salvate minim 10 produse în Saved Opportunities care corespund parametrilor pentru marja de profit și ROI indicate prin culoarea verde.
 • Trebuie să ai extensiile tool-urilor instalate și activate pe computerul tău.

 

Am luat toate aceste măsuri pentru că ne dorim ca în StepUP Elite CLUB să aibă acces doar persoanele care au parcurs prima parte a cursului și ajung în punctul în care urmează să dea comanda pentru primul stoc. 

 

De ce am ales acest prag? 

Pentru că dacă ai ajuns până în acest punct cu afacerea ta sunt șanse foarte mari să duci treaba până la final și să lansezi cu succes primul tău produs.

Cine nu reușește să ajungă până în acest punct, adică înainte de a efectua comanda produsului, probabil nu va duce la final lansarea produsului sau mai are nevoie de timp pentru a căuta noi oportunități. 

Noi considerăm că din acest punct începe cu adevărat acțiunea și necesitatea de a avea alături de tine alți oameni care au ajuns cel puțin până la pasul de a comanda primul stoc de produse.

Ne dorim că StepUP Elite CLUB să fie o comunitate a oamenilor de acțiune ce își îndeplinesc propriile obiective și se ajută între ei.

Ca să ai acces la StepUP Elite CLUB va trebui să completezi un formular, iar după ce noi îl verificăm te vom adăugă automat pe grup.

Oricând consideri că ești pregătit să intri în StepUP Elite CLUB ne poți contacta prin email la suport@cursstepup.ro

Sau poti completa formularul din urmatorul link: