Detalii pentru facturare

Alege una din opțiunile de mai jos

Product
Quantity
Price
Amazonienii StepUP - Plată Integrală
+
997.00
StepUP ELITE - Plata în 3 rate a câte
*Plățile în rate sunt recurente și o să se efectueze la 30 de zile de la prima plată.​ Dacă alegi plata în 3 rate a câte 400€, prețul total al cursului StepUP este de 1200€
+
400.00

Comanda ta

Produs Sub-total
StepUP ELITE  × 1 997.00
Sub-total 997.00
Total 997.00
  • Plătește cu cardul


După ce apeși pe "Finalizează Comanda", te rugăm să aștepți câteva momente până când sistemul va procesa comandata ta!

Este posibil ca sistemul să-ți solicite verificarea plății
prin Autentificare 3D Secure, printr-o fereastră adițională în acest ecran.
După aceea vei fi redirecționat către pagina de confirmare a comenzii tale.

Ce este inclus?

Informații actualizate

Am luat tot ce era mai bun din edițiile anterioare și am creat ceva radical nou, cu strategii ce funcționează pe Amazon ACUM.

Peste 155 video tutoriale

Primești acces la platforma StepUP ELITE unde vei găsi peste 155 de video-uri cu explicații detaliate care te ajută pas cu pas în fiecare etapă a cursului.

Experiența noastră

Am făcut o echipă din 3 prieteni experimentați și am lansat fiecare zeci de produse și am ajutat la lansarea cu succes a câteva sute de produse ale celor din comunitate. E un curs făcut de Selleri pentru Selleri.

Acces la Tool-uri

Vei primi 6 luni acces GRATUIT la setul de Tool-uri Exclusiv StepUP ELITE, în valoare de $2,123, care simplifică toate etapele acestei afaceri. Ce făceam înainte în câteva zile, tu poți face în câteva secunde.

Catalog servicii

Vei avea acces la un catalog cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK și România pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri (doar valoarea acestui catalog acoperă prețul cursului).

Catalog Întrebări și răspunsuri

Primești acces la catalogul cu întrebări si răspunsuri pe care-l actualizăm constant cu cele mai noi și diverse întrebări astfel încât să poți găsi răspuns la întrebarea ta instant fără să mai fii nevoit să aștepți ca cineva să iti răspundă pe grup.

Checklist-ul cursantului

Am pregătit pentru tine un sistem prin care poți afla, în fiecare moment, care este următorul pas pe care trebuie să îl faci în business. Monitorizăm progresul fiecărui cursant astfel încât să putem optimiza procesul și experiența ta pe tot parcursul programului.

100% Garanția satisfacției

Înscrie-te, parcurge etapele și contactează-ne dacă la sfârșit te regăsești în una din situațiile de mai jos: • Acest curs nu îți este în niciun fel de folos. • Știai deja toate informațiile prezentate. • Suportul nostru și al comunității nu te impresionează. Iar noi îți returnăm valoarea cursului în 30 de zile de la începerea cursului.

Setul nostru de proceduri

Îți dăm toate procesele și procedurile noastre de care vei avea nevoie pentru a crește afacerea cu ajutorul unei echipe. Am documentat tot ce funcționează la noi și le-am organizat frumos, ca pentru tine să fie doar plug&play.

Suportul nostru

Îți punem la dispoziție posibilitatea de a ne adresa întrebări prin intermediul unei adrese de email specială pentru întrebări și răspunsuri pentru cursanți.

Pentru orice fel de întrebare, colega noastră Crina te va ajuta cu mare drag.

Programul nostru de lucru este între orele: 09:00 - 18:00 Whatsapp/TEL: +40 755 861 658 Email: suport@cursstepup.ro Chat Facebook: https://m.me/ecomeliteservices

Oferta EARLY BIRD de 797€ este valabilă până în:

15 mai 2022

Zile
Ore
Minute
Sec

După 15 mai prețul cursului va fi 997€

© 2022 StepUP Elite. All rights reserved.