Detalii pentru facturare

Alege una din opțiunile de mai jos

Product
Quantity
Price
Plătești 3 rate egale a câte 600€ fiecare
Amazonienii StepUP - Plata în rate (rate_600)
+
400.00

Comanda ta

Produs Sub-total
StepUP ELITE - Plata în rate  × 1 400.00
Sub-total 400.00
Total 400.00
  • Plătește cu cardul

După ce apeși pe "Finalizează Comanda", te rugăm să aștepți câteva momente până când sistemul va procesa comandata ta!

Este posibil ca sistemul să-ți solicite verificarea plății
prin Autentificare 3D Secure, printr-o fereastră adițională în acest ecran.
După aceea vei fi redirecționat către pagina de confirmare a comenzii tale.

Ce este inclus?

Informații actualizate

Am luat tot ce era mai bun din 6 ediții anterioare ale cursului SetUP și am creat ceva radical nou, cu strategii ce funcționează pe Amazon ACUM.

Experiența noastră

Am făcut o echipă din 3 prieteni experimentați și am lansat fiecare zeci de produse și am ajutat la lansarea cu succes a câteva sute de produse ale celor din comunitate. E un curs făcut de Selleri pentru Selleri.

Acces la Tool-uri

Vei primi 6 luni acces GRATUIT la setul de Tool-uri Exclusiv Amazonienii StepUP, în valoare de $2,123, care simplifică toate etapele acestei afaceri. Ce făceam înainte în câteva zile, tu poți face în câteva secunde.

Catalog servicii

Vei avea acces la un catalog cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK și România pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri (doar valoarea acestui catalog acoperă prețul cursului).

Peste 155 video tutoriale

Primești acces la platforma Amazonienii StepUP unde vei găsi peste 155 de video-uri cu explicații detaliate care te ajută pas cu pas în fiecare etapă a cursului.

Webinarii LIVE de Q&A

Pe lângă toate informațiile de pe platformă, avem webinarii LIVE săptămânale în fiecare duminică de la ora 19 în care răspundem la întrebările tale și a celorlalți cursanți. Dacă nu ajungi la LIVE, ai acces imediat și pentru totdeauna la înregistrări.

Suportul mentorilor

Avem o echipă de mentori care sunt și ei gata să-ți răspundă la orice întrebare. Majoritatea întrebărilor primesc răspuns în câteva minute, indiferent de oră!

Setul nostru de proceduri

Îți dăm toate procesele și procedurile noastre de care vei avea nevoie pentru a crește afacerea cu ajutorul unei echipe. Am documentat tot ce funcționează la noi și le-am organizat frumos, ca pentru tine să fie doar plug&play.

Access la comunitate

Ai suportul nostru și al unei comunități active cu peste 3000 de români de peste tot din lume.

Checklist-ul cursantului

Am pregătit pentru tine un sistem prin care poți afla, în fiecare moment, care este următorul pas pe care trebuie să îl faci în business. Monitorizăm progresul fiecărui cursant astfel încât să putem optimiza procesul și experiența ta pe tot parcursul programului.

100% Garanția satisfacției

Înscrie-te, parcurge etapele și contactează-ne dacă la sfârșit te regăsești în una din situațiile de mai jos: • Acest curs nu îți este în niciun fel de folos. • Știai deja toate informațiile prezentate. • Suportul nostru și al comunității nu te impresionează. Iar noi îți returnăm valoarea cursului în 30 de zile de la începerea cursului.

Pentru orice fel de întrebare, colega noastră Crina te va ajuta cu mare drag.

Programul nostru de lucru este între orele: 09:00 - 22:00 Numar telefon: +40 737 803 836 Email: info@amazonienii.ro Chat Facebook: https://m.me/amazonienii.ro/

© 2020 Amazonienii. All rights reserved.